Uw aanspreekpunt, bemiddelaar en adviseur

Mijn naam is Job van Halst, al meer dan 21 jaar internet ondernemer.

 Ik wil de ondernemer ontzorgen !

Begonnen vanuit een garage

Mijn naam is Job van Halst. Maar liefst 21 jaar ben ik eigenaar geweest van Qball, gestart vanuit de garage. In een aantal jaren is dit bedrijf uitgegroeid tot een bekend en gerenommeerd internetbedrijf.

In 2019 heb ik het bedrijf verkocht. Het was tijd om mijn ervaring in te zetten voor de vragen van ondernemers die door de bomen het online bos niet meer zien.

Online volgen de veranderingen zich in rap tempo op en ondernemers moeten vertrouwen op verschillende aanspreekpunten en adviezen bij verschillende bedrijven. De webbouwer, de webhoster, de online marketeer, de social media expert. De één zegt dit en de andere dat. Een vast aanspreekpunt is waar veel ondernemers of managers naar verlangen. Voor mij is dit de reden om te starten met De Webmakelaar.  Uw contactpersoon en adviseur die alles voor u regelt en u ontzorgt.

Ik heb dit gedaan voor, onder meer, de onderstaande klanten;

 • Warchild
 • Bart Foundation
 • Orange Babies
 • Marco Borsato
 • Jeroen van der Boom
 • Wendy van Dijk
 • Ali B
 • Jamai
 • Rene Froger
 • Toppers in Concert
 • Buro 2010
 • Rocket
 • Geels Events
 • SPEC
 • Ticketpoint
 • NL Actief
 • NVOI
 • NSOI
 • Uitgeverij Prometheus
 • Koopplein
 • Klunder,
 • Eetcafe Pluim,
 • Elhorst
 • Leygraaf Makelaars
 • Golfbaan Sluispolder
 • Pieter Haverkamp
 • Het Alkmaars Kaasdragersgilde
 • De Kilometerverzekering
 • 2TH
 • De Groene Linde
 • Infrashop
 • Van Alkemare
 • Strak in Pakken
 • Jacob Hooy
 • Ancotech
 • en… honderden andere grote en kleine websites, webshops en applicaties.

Mooie herinneringen en een schat aan ervaring!

1e kantoor 2006

Begonnen in de garage in 1999. Dat zolang mogelijk volgehouden maar door groei en personeel moest er in 2006 toch een 1e kantoor gehuurd worden. Daar groeide we weer snel uit!

Alkmaars Ondernemer van het jaar 2016

Wat een enorme eer dat ik de toch al prestigieuze nominatie mocht verzilveren! Een kroon op mijn werk én dat van mijn team! Ongelofelijk trots dat ik zo de geschiedenisboeken van Alkmaar in mag. Dit kan van mijn bucketlist!

De opening van ons nieuwe pand in Alkmaar

Het Kaasdragergilde en Marco Borsato verzorgde de opening van het nieuwe pand in 2013 en maakten er een onvergetelijke dag van! Heel trots dat deze iconen van Alkmaar als klant kwamen en uitgroeiden tot zakelijke vrienden.