fbpx

072 20 04 107

06 50 20 24 63

job@dewebmakelaar.nl

Uw webstrateeg, aanspreekpunt en adviseur

Mijn naam is Job van Halst, al meer dan 20 jaar internet ondernemer.

De Webmakelaar

 Ik wil de ondernemer ontzorgen !

Begonnen vanuit een garage

Mijn naam is Job van Halst. Maar liefst 21 jaar ben ik eigenaar geweest van Qball, gestart vanuit de garage. In een aantal jaren is dit bedrijf uitgegroeid tot een bekend en gerenommeerd internetbedrijf. Marco Borsato was 21 jaar klant, en ook Wendy van Dijk, Ali B, Jeroen van der Boom, de Toppers en vele andere artiesten en artiestenbureaus maakten gebruik van onze diensten. 

In 2019 heb ik het bedrijf verkocht. Het werd tijd om mijn ervaring in te zetten om ondernemers te helpen het beste uit hun website, webshop of applicatie te halen. Een adviseur, aanspreekpunt en bemiddelaar te zijn voor de vragen van ondernemers die door de bomen het online bos niet meer zien. Ik heb de tijd genomen om cursussen en trainingen te volgen op gebied van SEO en Google Ads. Uit deze trainingen en mijn ervaring zijn mijn huidige diensten ontstaan. Uw website of shop op de 1e pagina in Google krijgen, online adverteren in Google met ‘uitstekende’ advertenties converterende landingspagina’s. Ik taxeer uw website of shop en lever een gedegen rapport waar u wat aan heeft. Of start met een webanalyse die de website of shop ondersteboven en binnenste buiten keert. Deze webanalyse wordt met enthousiasme ontvangen en er ontstaat vaak een samenwerking waarbij ik de ondernemer ondersteun. Ik werk alleen (wel met goede backup en coaches) en ik wil mijn klantenbestand klein houden, zodat de kwaliteit gewaarborgd is.

Een nieuwe website laten maken?
Uiteraard kunt u bij mij nog steeds terecht voor een nieuwe website of webshop. Beter dan u ooit gehad heeft en bij start al gericht op het binnenhalen van meer leads, verkoop en omzet!

Steeds meer ondernemers kiezen voor de Webmakelaar om hun website een boost te geven. Meer leads scoren, producten verkopen en meer omzet genereren. Behalve dat ik daar voor u Google Ads inzet help ik u ook uw website te verbeteren. Goede landingspagina’s zorgen ervoor dat de bezoeker makkelijker iets invult of koopt. Het fijne is dat u uw kosten terugverdient als ik mijn werk goed doe!

Zoals je van een makelaar kan verwachten verkoop ik via mijn website ook bestaande websites, webshops en applicaties. Een bestaande website overnemen is ook een goede en snelle optie. Dat geldt natuurlijk ook als u een webshop wilt overnemen of een applicatie. Vaak is het URL bekend en is de website goed aangemeld en geïndexeerd wat de SEO score ten goede komt. Dat scheelt tijd! .

In mijn aanbod vind u ook domeinnamen. Dat zijn domeinnamen van mijzelf of die anderen op mijn website plaatsen, geheel gratis. We rekenen wel af als die verkocht is!

Mijn 1e jaar als Webmakelaar heb ik veel  enthousiaste ondernemers ontmoet, starters, doorstarters en ervaren ondernemers. Ik leer veel van deze ondernemers en probeer mijn kennis met hun te delen zodat we samen werken aan het online succes. In de referenties kunt u de enkele reacties lezen.

Hieronder een overzicht van de klanten waar ik de afgelopen decennia voor gewerkt heb;

 • Huis Advocaten
 • Uitvaartverzorging Pieter Dekker
 • Duynstreek Makelaars
 • Mathijs Vrieze
 • Fosch Management
 • DVA Makelaars
 • Hypotheken & Finance
 • Disco Bingo
 • Karavaan
 • ‘t Hekeltje
 • Straight away
 • Citymarketing Den Helder
 • ViaErwin
 • Bakkerij Beerse
 • Zorgscore
 • Knuwer Advocaten
 • Henk Meijer Mediation
 • Beekers Advocatuur
 • All Video Solutions
 • Songwritersschool
 • Frisk Petfood
 • Powerful Breaks
 • Drainvast
 • Kramer Verzekeringen
 • Elfring Amps
 • Warchild
 • Bart Foundation
 • Orange Babies
 • Marco Borsato
 • Jeroen van der Boom
 • Wendy van Dijk
 • Ali B
 • Jamai
 • Rene Froger
 • Toppers in Concert
 • Advocatenkantoor Oudegracht
 • Klaver & Janssen Advocaten
 • De Goeij Advocatenkantoor
 • Buro 2010
 • Rocket
 • Geels Events
 • SPEC
 • Ticketpoint
 • NL Actief
 • NVOI
 • NSOI
 • Uitgeverij Prometheus
 • Koopplein
 • Klunder,
 • Eetcafe Pluim,
 • Elhorst
 • Leygraaf Makelaars
 • Golfbaan Sluispolder
 • Pieter Haverkamp
 • Het Alkmaars Kaasdragersgilde
 • De Kilometerverzekering
 • 2TH
 • De Groene Linde
 • Infrashop
 • Van Alkemare
 • Strak in Pakken
 • Jacob Hooy
 • Ancotech
 • en… vele andere grote en kleine websites, webshops en applicaties.
 •  

Mooie herinneringen en een schat aan ervaring!

1e kantoor 2004

Begonnen in de garage in 1999. Dat zolang mogelijk volgehouden maar door groei en personeel moest er in 2004 toch een 1e kantoor gehuurd worden. Daar groeide we weer snel uit!

1e kantoorpand
job ondernemervanhetjaar
Alkmaars Ondernemer van het jaar 2016

Wat een enorme eer dat ik de toch al prestigieuze nominatie mocht verzilveren! Een kroon op mijn werk én dat van mijn team! Ongelofelijk trots dat ik zo de geschiedenisboeken van Alkmaar in mag. Dit kan van mijn bucketlist!

De opening van ons nieuwe pand in Alkmaar

Het Kaasdragergilde en Marco Borsato verzorgde de opening van het nieuwe pand in 2013 en maakten er een onvergetelijke dag van! Heel trots dat deze iconen van Alkmaar als klant kwamen en uitgroeiden tot zakelijke vrienden.

marco kaasdragers