Te koop aangeboden: Websites, Webshops en Applicaties. Direct inzetbaar!

Ter overname: historischekalender.nl

Webshop: Webshop voor het bestellen van een persoonlijke oorkonde met gebeurtenissen uit de door u opgegeven tijd.
Betreft: Een webshop met een enorm leuke attentiewaarde. De historische kalender geeft u een persoonlijke oorkonde met gebeurtenissen en aardigheden uit de tijd rondom de datum die u opgeeft. De website bestaat al sinds de start van internet en heeft goede omzetten en winsten gemaakt. Een ideale website om mee te starten als ondernemer of voor bestaande cadeauwinkels.
Prijs vraag de Webmakelaar

Ter overname: topcoaching.nl

Website: Website met een sterke domeinnaam en een goed platform om trainingen, workshops, cursussen en persoonlijke coaching aan te bieden!
Betreft: Top Coaching is een website die al enige jaren bestaat. De huidige eigenaar gaat met pensioen en heeft deze website jaren gebruikt om zijn training, cursussen en workshops aan te bieden. De website moet/kan vernieuwd worden. Het voordeel is dat topcoaching.nl een goede Google indexering heeft opgebouwd en de basis goed is om groei te realiseren.
Prijs Vraag De Webmakelaar!

Ter overname aangeboden: rapidowonen.com

Webshop: Nieuwe manier van je huis verkopen is online. De website Rapido Wonen dus!
Betreft: Begonnen als een schoolopdracht hadden de huidige eigenaren van Rapido Wonen een ingenieus plan. Waarom na een dure makelaar bij het kopen, verkopen of verhuren van je huis. Met Rapido Wonen doe je dat eenvoudig en snel online. Dat is niet alleen hartstikke makkelijk en leuk om te doen, het bespaart je ook nog eens flink wat geld! Deze website is nu ter overname aangeboden door de oprichters
Prijs vraag de Webmakelaar

Ter overname: Exploremag.nl

Webshop: Online magazine voor mannen die midden in het leven staan!
Betreft: Exploremag.nl is een online magazine voor mannen die de grenzen durven op te zoeken en écht geïnteresseerd zijn in de fijnere zaken van het leven. Mannen die buiten de gebaande paden gaan en die ultieme persoonlijke ontwikkeling nastreven. De website is inclusief domeinnaam en inclusief de Instagram pagina: instagram.com/exploremag.nl/
Prijs Vraag De Webmakelaar!

Ter overname aangeboden: Klantafspraken.nl

Webshop: Klantafspraken.nl is een verkoopkanaal voor aanbieders van online afsprakensystemen of andere vergelijkbare tools
Betreft: Met klantafspraken.nl biedt u een online platform waar u online agenda's aanbiedt aan instanties en ondernemingen. Uw klant meldt zich aan voor zijn agenda. Na aanmelding ontvangt hij vervolgens toegang tot zijn eigen online agenda die op verschillende manieren kan inzetten. U wordt betaald gedurende de abonnementsperiode. Hoge inkomsten zijn mogelijk!
Prijs vraag de Webmakelaar

Te koop aangeboden: herinneringswinkel.nl

Webshop: Kant en klaar, webshop in de uitvaartbranche
Betreft: Deze website is zo goed als nieuw maar is krachtig door de goede domeinnaam, goede afspraken met inkoop partijen en goed geoptimaliseerd. De webshop herinneringswinkel is een shop in de uitvaart branche waar producten worden aangeboden aan de dierbaren van overleden mensen. Producten als urnen, assieraden, vingerafdruksieraden, glasrelieken en veel meer.
Prijs €2.500

Create Care

Webapp: Webapplicatie, direct inzetbaar voor zorginstellingen
Betreft: Create Care kostprijs is een applicatie waarmee je kunt berekenen wat een uur intramurale dienstverlening kost
Prijs €500 p.m. per licentie

Kant en klare MKB Webshop

Webshop: Kant en klaar en direct inzetbaar
Betreft: Mooie, moderne webshop voor de MKB’ers. De webshop is voorzien van betaalmethodes, winkelmandje en filters om de producten te filteren.
Prijs €2.995

Kant en klare MKB website

Website: Kant en klaar, alleen nog aanpassen aan huisstijl
Betreft: Website was voor PV installaties. Geen webshop maar offerte of afspraak op aanvraag
Prijs mail mij!

Vakantieverblijf platform

Website: Direct inzetbaar in eigen huisstijl
Betreft: Platform voor het aanbieden van vakantiewoningen of camping plekken. Inclusief reserveringen en betalingen online.
Prijs € 6.500

Trouwplatform Yasmina

Website: Direct inzetbaar in eigen huisstijl
Betreft: Platform waarop stellen die gaan trouwen hun droombruiloft kunnen samenstellen waarbij aanbieders/leveranciers uitgenodigd kunnen worden.
Prijs € 9.500

Event Match

Website: Direct inzetbaar in eigen huisstijl
Betreft: Event match is een tool die helpt bij het organiseren van events waarbij mensen zich kunnen aanmelden voor presentaties, blinddates, diners, lunches, sollicitatie gesprekken, kennismakingsgesprekken etc.
Prijs € 7.500

Wilt u uw website/shop verkopen of een van de bovenstaande kopen? Neem contact met ons op!

Website kopen of verkopen? De Webmakelaar helpt u graag.

Schakel ons maar in als u wilt weten hoe u de website moet verkopen of als u een website wilt aankopen. Ons aanbod is groot, van nieuwe websites of shops die kant en klaar staan en alleen nog aan uw wensen moeten worden aangepast tot gebruikte websites met omzet die u direct kunt inzetten.

Uiteraard bieden wij ook webshops te koop. Nieuwe die kant en klaar zijn en alleen nog aangepast moeten worden aan uw huisstijl.

En we bieden bestaande webshops ter overname. Webshops overnemen heeft vaak als voordeel dat er al omzet wordt gegenereerd. De shops kunnen direct worden ingezet en als u wilt helpen wij u met SEO of SEA (Google Ads, Google Display etc) om te zorgen dat u snel een goede omzet behaald. 

Wij bepalen met u de waarde.

Als wij uw website of webshop verkopen bieden we deze aan op verschillende marktplaatsen en websites en met een eigen Google Ads campagne zorgen we dat geïnteresseerden deze pagina bezoeken.

Hieronder vind u ons actuele aanbod. Met dit aanbod van website en webshops kunt u direct starten. Een nieuwe website of webshop passen we aan uw wensen aan en binnen zeer korte tijd bent u online actief! 

Neem contact op om je website of shop te verkopen!