fbpx

072 20 04 107

06 50 20 24 63

job@dewebmakelaar.nl

webmakelaar nieuwewebsite
Nieuwe website? de Webmakelaar ontzorgt!

Nieuwe Website laten maken?

Op Zoek naar een Website Die Echt Voor U Werkt? Kies voor De Webmakelaar en Eindig Hoog in Google Zoekresultaten

Wilt u een nieuwe website die meer levert dan die van uw concurrenten? De Webmakelaar is uw partner en ontzorgt u volledig bij het realiseren van een complete website-oplossing, inclusief maandelijkse SEO-updates. Zo zorgen we ervoor dat uw website niet alleen goed geïndexeerd wordt door Google, maar ook een hoge plaatsing behaalt.

Maandelijke SEO Updates Voor Beter Zoekmachine Resultaten

Onze unieke service, ‘Hulp om bovenaan te staan in Google‘, zit standaard in uw websitepakket. Wij analyseren maandelijks alle pagina’s van uw website om te zien hoe ze presteren in Google. Dit omvat de optimalisatie van zoekwoorden, linkbuilding en verbetering van lokale vindbaarheid.

Extra Voordeel: Inclusief + Pakket met Google Advertenties

Kies voor ons Inclusief + pakket en profiteer van een jaar lang Google Advertenties. Dankzij onze speciale dienst, ‘Met Google Ads bereikt u uw doelgroep’, zorgen we ervoor dat u de juiste mensen bereikt die geïnteresseerd zijn in uw diensten of producten.

Online Dashboard voor Volledige Transparantie

Blijf altijd op de hoogte van de prestaties van uw website en advertenties met ons online dashboard. Dit dashboard integreert Analytics, Google Ads en andere belangrijke data, zodat u op elk gewenst moment een volledig overzicht heeft.

Krijg Meer Plezier en Resultaat uit Uw Website

Bij De Webmakelaar werkt uw website écht voor u, en zult u de voordelen snel ervaren. Neem nu contact op en laat ons u helpen om online succes te behalen!

 

Werkwijze bij De Webmakelaar.nl, waar we het gehele proces van webontwikkeling uit uw handen nemen zodat u zich kunt richten op waar u goed in bent: uw onderneming.

Waarom kiezen voor De Webmakelaar?

  1. Eén aanspreekpunt: U hoeft niet te schakelen tussen ontwerpers, developers en content makers. Wij coördineren alles voor u.
  2. Tijdsbesparing: Laat het tijdrovende proces van offertes verzamelen en bureaus vergelijken aan ons over.
  3. Kwaliteitsgarantie: Wij werken alleen met vertrouwde webbureaus die bewezen hebben betrouwbare diensten te leveren.
  4. Voortdurende Rapportage: U wordt op de hoogte gehouden van elk detail, van briefing tot oplevering.

Hoe werkt het?

  1. Briefing: We starten met een uitgebreide briefing om uw wensen, doelgroep en andere belangrijke elementen in kaart te brengen.
  2. Offertes: Wij benaderen verschillende webbureaus voor een offerte, en geven u een overzicht van de meest geschikte opties.
  3. Projectmanagement: Van begin tot eind beheren wij het project, zodat alles soepel en volgens planning verloopt.
  4. Content Levering: Indien nodig, kunnen we ook zorgen voor hoogwaardige content voor uw nieuwe website of webshop.
  5. Rapportage: U krijgt regelmatige updates over de voortgang, zodat u altijd weet waar uw project staat.

 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en laten we uw online dromen werkelijkheid maken!

De Webmakelaar
5.0
Gebaseerd op 8 beoordelingen
powered by Google
Wij zijn een jaar geleden in contact gekomen met Job van de Webmakelaar. Wat ons meteen opviel is zijn passie en kennis voor SEO. Hij komt met goede ideeën, denkt met je mee en geeft een heldere inzicht in de zoekresultaten. Kan snel schakelen en neemt de tijd voor je. Een echte aanrader!
Aletta MakkenAletta Makken
17:29 07 Jul 23
k ben zo ontzettend blij dat ik Job heb leren kennen! Ik ben een selfmade 'Wordpresser' en dit doe ik al 12 jaar zonder gespecialiseerde kennis. Met hulp van Job zit mijn site er straks technisch nog beter uit! Job heeft bijzonder veel kennis en is een aanrader!
Glenn van halGlenn van hal
15:30 26 Oct 22
Heel fijn zaken doen met De Webmakelaar! Fijn en duidelijk contact & meedenkend! Zeker aan te raden!
LL
16:46 19 Jun 22
Wijnand VerkaikWijnand Verkaik
17:25 16 Jun 22
Hele fijne begeleiding en afhandeling door Job als webmakelaar in de afronding met onze domeinnamen. Dank voor het wederzijds vertrouwen in alle afgelopen jaren, super....
Jan BomJan Bom
15:34 18 Jan 22
Het telefoontje dat ik met webmakelaar Job voerde is voor mij een van de meest gelukkige gesprekken van vorig jaar (2021) geweest. Ik had dringend advies nodig over een lastige keuze waar ik voor stond.Ik kon de huidige website van mijn bedrijf proberen te verkopen, zonder daar verder investeringen in te doen. Ik kon 'm ook moderniseren, na 10 jaar voorzien van een nieuw motorblok en een nieuwe look and feel. Ik kon ook ingaan op een ruil met gesloten beurzen, waarin een volledig nieuwe website in WordPress zou worden opgeleverd, zonder echter de historie van 15 jaar unieke content, de oude links, foto's, etc. Anders gezegd: een volledig nieuwe frisse start maken.Job leverde me de harde feiten om vooral de oude website niet weg te doen. Toonde me cijfers over de waardering van de site waar ik van achterover sloeg. Rekende me voor hoeveel geld ik in de sloot zou gooien, door te kiezen voor een compleet nieuwe site. Na zijn rapport was het een duidelijke zaak: niet doen.Ik heb het advies van Job graag opgevolgd. Sinds vandaag staat mijn volledige hernieuwde website live. Sneller dan ooit, in de allerhoogste ranking van Google. Mijn dank is groot, dus! Top Job!
Aletta MakkenAletta Makken
10:21 12 Jan 22
Online ben ik bijgepraat over SEO en ontzettend veel geleerd. De Webmakelaar is een echte aanrader; professioneel en beschikt over bijzonder veel kennis en kunde! Dank je wel Job
Joost WagemanJoost Wageman
09:16 11 Jan 22
Job heeft mij goed geholpen. Fijne en snelle communicatie en de verkoop van mijn website verliep erg soepel. Aanrader!
----
16:30 05 Jan 22
js_loader
Favicon

Toelichting websites

Responsive

Een website moet goed tonen op tablet en mobiel. Statistieken achter de websites laten zien dat meer dan de helft van de bezoekers de website op mobiel opent. Zaak dus om te zorgen dat deze ervaring optimaal is.

Leadgenerator

Leadgeneratie is het proces om potentiële klanten (prospects) te verzamelen en hun interesse te wekken om producten en/of diensten af te nemen. Jerome heeft verschillende beproefde, online, mogelijkheden ontwikkeld die ervoor zorgen dat bezoekers de nieuwsbrief, contact- of informatieformulieren invullen of bestellingen plaatsen.

Call to action

De benaming ‘call to action’ is een begrip om bezoekers van uw website tot handelen te verleiden. Dat kan zijn het telefoonnummer bellen, contactformulier invullen, aanmelden voor een nieuwsbrief, iets bestellen of kopen. Bij aanvang van de ontwikkeling van uw website wordt er al aandacht besteed aan een goede call to action.

Conversie gericht

Conversie lijkt op call to action. De website wordt zo ingericht dat de klant gaat bellen, e-mailen, aanmelden of kopen. Als dit gebeurd is noemen we dat conversie.