fbpx

072 20 04 107

06 50 20 24 63

job@dewebmakelaar.nl

Webanalyse onderwerpen:

Webanalyse om uw ijkpunt te bepalen om daarna te groeien

Een uitgebreide webanalyse is interessant voor websites ouder dan 3 jaar. U heeft nu immers een positie in Google behaald waar niet al teveel beweging meer inzit. 

Mijn webanalyse geeft u inzicht in de status van uw website. We doen een SEO check, kijken wat twee van uw naaste concurrenten doen t.ov. uw website. We analyseren trefwoorden, backlinks en Analytics. 

U ontvangt van ons een uitgebreid rapport met status, strategie en aanbevelingen. Het ijkpunt is nu bepaald, tijd om verder te groeien!

Groeien en conversie met je website of webshop?

1.Doel van uw online proposities zijn meer klanten en meer omzet, toch?

2. Dus heeft u gekozen voor een website of -shop.

3.Uw website/shop is helemaal naar uw zin en voldoet aan de laatste eisen en wensen!

4.De website/shop wordt goed gevonden door zoekmachines!

5.Na livegang wacht u met spanning op de 1e opdrachten c.q. reacties.

6.Die vallen wat tegen!

7.De website of shop werkt wel, maar toch…

8….niet op de manier waarop u dat in gedachten had!

9.U verliest langzaam het geloof in de kracht van uw website/shop en vertrouwt meer op uw netwerk en de ‘mond op mond’ klanten.

10.Wat nu te doen…

Mijn advies daarin is:

Begin Altijd Met Een Webanalyse!

job contact

In de afgelopen 23 jaar heb ik honderden websites en shops gemaakt. In vrijwel elke denkbare branche. Ik heb gewerkt voor artiesten, voor artiestenbureaus, voor branche organisaties en voor MKB.

Ik heb mijn ervaringen aangevuld met de nodige studies en certificaten op het gebied van SEO, Google Ads en online marketing. Met de juiste tools stijgt u snel in de zoekmachines.

Ik vind dat elke online strategie moet beginnen met een webanalyse. Dan heeft u een blauwdruk om te groeien en conversie te begroeten.

Gebruik mijn ervaring om nieuwe klanten en omzet te verwelkomen!

Mijn werkwijze

Bij bestaande websites/shops maak ik een webanalyse. Doel is om eerst een ijkpunt te maken; 

  • Waar staan we nu? 
  • Voldoet de website/shop aan doelstelling, doel en doelgroep? 
  • Hoe scoort de website/shop in Google, wat is de ‘DA’ score
  • Welke trefwoorden scoren en welke niet
  • Hoe staan we ervoor qua linkbuilding?
  • We vergelijken de website met een aantal concurrenten 
  • Wat doen we op Social Media en wat valt daar te halen?
  • Wat is de kracht van een landingspagina
  • Ik maak een lijst met aanbevelingen
  • We bepalen de strategie voor de komende maanden

JA, ik kies voor deze uitgebreide Webanalyse a €975 excl. btw!

Referenties

De Webmakelaar
5.0
Gebaseerd op 8 beoordelingen
powered by Google
Wij zijn een jaar geleden in contact gekomen met Job van de Webmakelaar. Wat ons meteen opviel is zijn passie en kennis voor SEO. Hij komt met goede ideeën, denkt met je mee en geeft een heldere inzicht in de zoekresultaten. Kan snel schakelen en neemt de tijd voor je. Een echte aanrader!
Aletta MakkenAletta Makken
17:29 07 Jul 23
k ben zo ontzettend blij dat ik Job heb leren kennen! Ik ben een selfmade 'Wordpresser' en dit doe ik al 12 jaar zonder gespecialiseerde kennis. Met hulp van Job zit mijn site er straks technisch nog beter uit! Job heeft bijzonder veel kennis en is een aanrader!
Glenn van halGlenn van hal
15:30 26 Oct 22
Heel fijn zaken doen met De Webmakelaar! Fijn en duidelijk contact & meedenkend! Zeker aan te raden!
LL
16:46 19 Jun 22
Wijnand VerkaikWijnand Verkaik
17:25 16 Jun 22
Hele fijne begeleiding en afhandeling door Job als webmakelaar in de afronding met onze domeinnamen. Dank voor het wederzijds vertrouwen in alle afgelopen jaren, super....
Jan BomJan Bom
15:34 18 Jan 22
Het telefoontje dat ik met webmakelaar Job voerde is voor mij een van de meest gelukkige gesprekken van vorig jaar (2021) geweest. Ik had dringend advies nodig over een lastige keuze waar ik voor stond.Ik kon de huidige website van mijn bedrijf proberen te verkopen, zonder daar verder investeringen in te doen. Ik kon 'm ook moderniseren, na 10 jaar voorzien van een nieuw motorblok en een nieuwe look and feel. Ik kon ook ingaan op een ruil met gesloten beurzen, waarin een volledig nieuwe website in WordPress zou worden opgeleverd, zonder echter de historie van 15 jaar unieke content, de oude links, foto's, etc. Anders gezegd: een volledig nieuwe frisse start maken.Job leverde me de harde feiten om vooral de oude website niet weg te doen. Toonde me cijfers over de waardering van de site waar ik van achterover sloeg. Rekende me voor hoeveel geld ik in de sloot zou gooien, door te kiezen voor een compleet nieuwe site. Na zijn rapport was het een duidelijke zaak: niet doen.Ik heb het advies van Job graag opgevolgd. Sinds vandaag staat mijn volledige hernieuwde website live. Sneller dan ooit, in de allerhoogste ranking van Google. Mijn dank is groot, dus! Top Job!
Aletta MakkenAletta Makken
10:21 12 Jan 22
Online ben ik bijgepraat over SEO en ontzettend veel geleerd. De Webmakelaar is een echte aanrader; professioneel en beschikt over bijzonder veel kennis en kunde! Dank je wel Job
Joost WagemanJoost Wageman
09:16 11 Jan 22
Job heeft mij goed geholpen. Fijne en snelle communicatie en de verkoop van mijn website verliep erg soepel. Aanrader!
----
16:30 05 Jan 22
js_loader