fbpx

072 20 04 107

06 50 20 24 63

job@dewebmakelaar.nl

Wat is de waarde van uw website of webshop? Laat het taxeren!

webmakelaar digitalmarketing

Wat is mijn website waard? Wat is mijn webshop waard?
Wilt u uw website verkopen of wilt u een bestaande website overnemen? Dan wilt u weten wat de waarde van de website is. 
Deze waarde wordt bepaalt door een aantal factoren als leeftijd website, domein autoriteit, pagina autoriteit, zoekwoorden, backlinks, SEO, de positie t.o.v de concurrenten en natuurlijk omzet, winst of verlies.

De Webmakelaar maakt op verzoek een overzichtelijk taxatierapport waarin alle bovengenoemde onderdelen besproken en beoordeeld worden. Al deze factoren worden gepresenteerd in een overzichtelijk taxatierapport waarmee de waarde van een website vastgesteld wordt. 

JA, ik ben geïnteresseerd in een taxatie, neem contact met mij op!

Favicon

Toelichting taxatierapport

Wat is mijn website waard?

Als webmakelaar verkoop ik websites en webshops. Het is daarbij altijd de vraag wat de website waard is. De verkoper heeft vaak een bedrag in zijn hoofd maar is dat bedrag reeel? De koper denkt daar misschien heel anders over. Door de website te laten taxeren heeft u een onderbouwd rapport waarin naar verschillende onderdelen gekeken wordt. Daarmee voorkomt u discussies!

Domain en page authority

Werken met uw website en content zorgt voor een positie in Google. Google kijkt naar ‘PageRank en Trustrank’. Deze onderdelen bepalen uw positie in Google. SEO tools vertalen dat in een cijfer tussen 0-100 en noemen dat Domain- en Page Authority. De cijfers worden o.a. bepaald door hoe u met SEO bent omgegaan. Hoe meer u zich aan de regels hebt gehouden, hoe hoger uw positie in Google. In het taxatierapport maak ik inzichtelijk wat de positie van uw website is.

Linkbuilding

Links in uw eigen website en van externe websites dragen bij aan de populariteit en vindbaarheid. Door op de juiste manier om te gaan met links en het verzamelen van links van andere website naar de uwe groeit de autoriteit van uw webpagina en van uw website. Dat zal mede bijdragen aan een betere vindbaarheid. Hoe beter die vindbaarheid hoe hoger de waarde van de website/shop.

Google Analytics

Google Analytics geeft een duidelijk beeld van wat uw website doet. Het vergt wel wat training om alles te vinden en te begrijpen. Waar kijken de bezoekers naar, hoe lang blijven zij gemiddeld op de website, waar komen de bezoekers vandaan, is uw content relevant etc. Deze gegevens maken wij inzichtelijk in het taxatierapport wat u én de koper een goed beeld geeft van uw website/shop.

JA, ik ben geïnteresseerd in een taxatie, neem contact met mij op!

Referenties

De Webmakelaar
5.0
Gebaseerd op 8 beoordelingen
powered by Google
Wij zijn een jaar geleden in contact gekomen met Job van de Webmakelaar. Wat ons meteen opviel is zijn passie en kennis voor SEO. Hij komt met goede ideeën, denkt met je mee en geeft een heldere inzicht in de zoekresultaten. Kan snel schakelen en neemt de tijd voor je. Een echte aanrader!
Aletta MakkenAletta Makken
17:29 07 Jul 23
k ben zo ontzettend blij dat ik Job heb leren kennen! Ik ben een selfmade 'Wordpresser' en dit doe ik al 12 jaar zonder gespecialiseerde kennis. Met hulp van Job zit mijn site er straks technisch nog beter uit! Job heeft bijzonder veel kennis en is een aanrader!
Glenn van halGlenn van hal
15:30 26 Oct 22
Heel fijn zaken doen met De Webmakelaar! Fijn en duidelijk contact & meedenkend! Zeker aan te raden!
LL
16:46 19 Jun 22
Wijnand VerkaikWijnand Verkaik
17:25 16 Jun 22
Hele fijne begeleiding en afhandeling door Job als webmakelaar in de afronding met onze domeinnamen. Dank voor het wederzijds vertrouwen in alle afgelopen jaren, super....
Jan BomJan Bom
15:34 18 Jan 22
Het telefoontje dat ik met webmakelaar Job voerde is voor mij een van de meest gelukkige gesprekken van vorig jaar (2021) geweest. Ik had dringend advies nodig over een lastige keuze waar ik voor stond.Ik kon de huidige website van mijn bedrijf proberen te verkopen, zonder daar verder investeringen in te doen. Ik kon 'm ook moderniseren, na 10 jaar voorzien van een nieuw motorblok en een nieuwe look and feel. Ik kon ook ingaan op een ruil met gesloten beurzen, waarin een volledig nieuwe website in WordPress zou worden opgeleverd, zonder echter de historie van 15 jaar unieke content, de oude links, foto's, etc. Anders gezegd: een volledig nieuwe frisse start maken.Job leverde me de harde feiten om vooral de oude website niet weg te doen. Toonde me cijfers over de waardering van de site waar ik van achterover sloeg. Rekende me voor hoeveel geld ik in de sloot zou gooien, door te kiezen voor een compleet nieuwe site. Na zijn rapport was het een duidelijke zaak: niet doen.Ik heb het advies van Job graag opgevolgd. Sinds vandaag staat mijn volledige hernieuwde website live. Sneller dan ooit, in de allerhoogste ranking van Google. Mijn dank is groot, dus! Top Job!
Aletta MakkenAletta Makken
10:21 12 Jan 22
Online ben ik bijgepraat over SEO en ontzettend veel geleerd. De Webmakelaar is een echte aanrader; professioneel en beschikt over bijzonder veel kennis en kunde! Dank je wel Job
Joost WagemanJoost Wageman
09:16 11 Jan 22
Job heeft mij goed geholpen. Fijne en snelle communicatie en de verkoop van mijn website verliep erg soepel. Aanrader!
----
16:30 05 Jan 22
js_loader