Werkwijze

1. De Webmakelaar zoekt voor u het Webbureau wat het best bij u past.

Samen met u maak ik een ‘requirement’ document. In dit document beschrijf ik wat het gewenste doel is, de doelstelling en de doelgroep. Dit zijn heldere formuleringen, concrete omschrijvingen en meetbare resultaten. Tevens staat hierin omschreven welke benodigdheden de website, -shop, applicatie of online marketing vereisen, wordt de content geduid en eventuele koppelingen met CRM, boekhoudpakket, API etc. besproken.

Met dit document als leidraad voer ik een gesprek met drie webbureaus. Dit kunnen bureaus zijn die uw voorkeur hebben of die ik op basis van eerdere ervaringen kies. Deze bureaus brengen vervolgens een offerte uit die ik samen met u bespreek. Op die manier selecteren we het bureau wat het best bij u en uw online propositie past.

2. De Webmakelaar ‘scoort’ een offerte en zoekt het webbureau dat de opdracht kan uitvoeren.

Middels mijn netwerk en met behulp van online platformen ben ik actief met het scoren van offertes. Door mijn jarenlange ervaring kan ik uitstekend inschatten wat de opdracht inhoudt en wat het kost om dit te realiseren. Waar nodig maak ik gebruik van mijn netwerk om tot de juiste uren inschatting te komen. De gescoorde offerte wordt ondergebracht bij het webbureau wat het best past bij de opdracht en de opdrachtgever.

3. De Webmakelaar als consultant

Waar nodig kunt u mij inhuren als consultant. Zo kan ik een analyse maken van uw huidige online score en conversie. Een website is immers een essentieel onderdeel van uw bedrijf. Voor potentiële klanten is het tenslotte vaak het eerste wat ze onder ogen krijgen wanneer ze met uw bedrijf kennis maken. Maar het verkeer wat op uw site binnenkomt moet uiteindelijk ook de actie(s) uitvoeren die u wenst, de zogenaamde conversie. Ik kan onderzoeken hoe uw bedrijf scoort t.o.v. de concurrentie, hoe u beter gevonden wordt en welke advertentietools of gerichte campagnes op Social Media u in moet zetten om uw conversie en dus ook omzet te verhogen.

Job van

De Webmakelaar ontzorgt!

Mijn doel is u te ontzorgen, door het vinden van het juiste webbureau voor uw propositie. Op die manier kan ik u helpen aan een website, webshop, applicatie of online marketing waarmee u leads kunt genereren en uw omzet groeit. Dat scheelt u niet alleen tijd en geld maar met de juiste partij zult u ook uw doelen halen.