fbpx

072 20 04 107

06 50 20 24 63

job@dewebmakelaar.nl

Google Tips

Scorende content op je website? Hoe dan?

Over eerste indrukken. Over snelle beslissingen, sfeerbepalende foto’s en de deetjes & teetjes.

De kop is eraf. De Webmakelaar is gelanceerd en de reacties waren overweldigend en bijzonder positief, waar ik dan ook enorm dankbaar voor ben. Het is natuurlijk spannend wanneer je een nieuw concept in de markt zet, maar zowel de naam als het concept waren kennelijk meteen duidelijk voor zowel de ondernemer als het webbureau. De verzoeken tot het maken van een afspraak stroomden binnen, zowel van ondernemers als webbureaus. De vraag van de ondernemers waren zeer divers; van applicatie, webshop en online marketing tot het helpen van het neerzetten van een nieuw, online, concept. Uitdagende en inspirerende verzoeken waar ik wel raad mee weet! Het direct goed en duidelijk neerzetten van een website of webshop is ontzettend belangrijk. Zeker bij de start van een nieuwe website of het promoten van dienst of product, moet de bezoeker meteen weten waar het over gaat. En als hij weet waar het over gaat moet hij ook verleid worden tot het afnemen van de dienst of het product, de zogenaamde conversie. Alles wat de internetbezoeker beslist te gaan doen, start bij die allereerste indruk. In een split second besluit een bezoeker namelijk of dat wat hij ziet hem bevalt. En eerlijk is eerlijk, een internetbezoeker heeft ongelofelijk veel keuze dus hij is zo weer weg als dat wat hij ziet hem niet raakt. Alles begint bij goede content; de foto’s en teksten op je website.

Professionele foto’s

Bij De Webmakelaar heb ik gekozen voor mooie foto’s van Alkmaar, dat is nu eenmaal de stad die in mijn DNA zit. Het zijn kleurrijke, herkenbare en sfeerbepalende beelden, geschoten door een uitstekend fotograaf die mijn wensen kende en mijn stad op zijn mooist op de gevoelige plaat zette. Hoewel ik normaal gesproken niet per se op een foto hoef, vond ik het belangrijk om u ook te laten zien met wie u te maken heeft. Om die reden zijn er ook portretten van mij gemaakt die passen bij de foto’s van Alkmaar. Een goede fotograaf als Ed van de Pol stelt je op je gemak waardoor het poseren niet als poseren voelt en je foto’s krijgt waar je jezelf in herkent.

Professionele, SEO vaardige, tekstschrijver

Daarnaast heb ik alle teksten zelf gemaakt. Net zoals de meeste ondernemers kan ik best een tekstje schrijven. Ik heb tenslotte een visie en weet waar ik voor sta. Ook weet ik niet alleen waar mijn kracht ligt, maar tevens wat me minder goed af gaat. Zo zijn mijn valkuilen o.a. het vinden van de juiste voorzetsels, varen met ’t Kofschip en ben ik ontzettend enthousiast als het op uitroeptekens aankomt. Alle teksten op mijn website zijn om die reden geredigeerd door tekstschrijfster Nathalie Thielen. Wat ik zo waardeer is dat zij de teksten heel dichtbij mij heeft gehouden. Zo bleef het mijn inhoud, mijn visie en mijn ervaringen, maar maakte ze er goed leesbare teksten van die nog altijd mijn boodschap vertolken. Ook haalde ze de stijl-, schrijf- en typfoutjes eruit. Ze wees mij erop hoe bezoekers mijn zinnen interpreteren, vulde informatie aan die ik voor vanzelfsprekend nam en vertelde met welke (tref)woorden de tekst beter gevonden kan worden in zoekmachines. Mijn advies aan u is dan ook: gebruik professionele foto’s op uw website. Neem een ervaren fotograaf in de arm die past bij de propositie van uw bedrijf. Schrijf zelf de basisteksten voor uw website en laat ze redigeren door een professionele tekstschrijver. Voor een goede positie in Google raad ik u aan om een zoekwoordenonderzoek te (laten) doen. En om die pagina te boosten laat u uw Google advertenties (Google Ads) door mij verzorgen. Ik ben goed in SEO en SEA! Het lijkt me overbodig u te melden dat ik u graag wil helpen 🙂

Job van Halst

De Webmakelaar ontzorgt!

Mijn doel is u te ontzorgen, door het vinden van het juiste webbureau voor uw propositie. Op die manier kan ik u helpen aan een website, webshop, applicatie of online marketing waarmee u leads kunt genereren en uw omzet groeit. Dat scheelt u niet alleen tijd en geld maar met de juiste partij zult u ook uw doelen halen.