Website laten maken? De keuze is reuze!

Bij het kiezen van een webbureau zien veel ondernemers door de bomen het bos niet meer. De Webmakelaar heeft een groot bestand van webbureaus en zoekt het bureau wat het best bij uw wensen past. We bieden u 3 offertes waaruit u kunt kiezen. Laat vooraf eerst een webscan uitvoeren zodat u ook na livegang uw doelen kunt nastreven.

Welke bureau bij welke website?

Als het om kwaliteit gaat is de keuze van een webbureau al wat moeilijker. Als u een online, met name informatieve website wenst, dan bent u prima af bij de bureaus die handig zijn in, bijvoorbeeld, WordPress.

Is conversie belangrijk, wilt u koppelingen met een boekhoudpakket, CRM, applicatie, API of andere aansluitingen? Ook hier bieden we u een passen webbureau. Bij grotere wensen adviseer ik een webbureau waar zowel webdesigners, frontend- en backend developers werken. U betaalt dan iets meer maar u kunt rekenen op een snelle en goede oplossing bij problemen, snelle websites die organisch goed gevonden worden en een hoog service level. 

Bij de zoektocht naar het juiste bureau wordt vaak afgegaan op advies van een bevriende ondernemer of een collega die ‘handig’ is op internet. Het onderhouden van een website en de doelstelling op lange termijn wordt vaak vergeten. De conversie en/of score in zoekmachines vallen tegen en de website wordt -onterecht- al snel afgeschreven als tool om mee te scoren. Laat ons om die reden eerst een scan maken van uw wensen en doelen. De webbouwer kan dat gebruiken om de doelen na livegang te realiseren.

Ik help u graag bij uw zoektocht naar het juiste webbureau. Onze beproefde webscan geeft inzicht in de te realiseren doelen.

De Webmakelaar ontzorgt!

Mijn doel is u te ontzorgen, door het vinden van het juiste webbureau voor uw propositie. Op die manier kan ik u helpen aan een website, webshop, applicatie of online marketing waarmee u leads kunt genereren en uw omzet groeit. Dat scheelt u niet alleen tijd en geld maar met de juiste partij zult u ook uw doelen halen.