Onderwerp Omschrijving
Kenmerken: Webshop, direct leverbaar. Koppeling met K3 retail kassasystemen mogelijk.
Webshop:: Kant en klare MKB webshop, kan direct ingezet worden!
Vraagprijs €2.995
Aanbieder De Webmakelaar, Alkmaar

MKB webshop

Mooie, moderne webshop voor het MKB. Ideaal voor kleding, huishoudelijke producten, interieur, sport artikelen, schoenen, ijzerwaren etc. De webshop is voorzien van betaalmethodes, winkelmandje en product filters. 

De webshop is eenvoudig aan te passen en is geoptimaliseerd worden voor de marketing doeleinden. Het concept voor deze webshop is klaar en kan door u zo in gebruik worden genomen. Wij kunnen derhalve snel leveren.
Koppeling met K3 retail. 

Vraagprijs: €2.995

icoon webshops

Webshops moeten scoren

Er zijn talrijke aanbieders voor het maken van webshops. Elk webbureau heeft zijn eigen voorkeur voor een e-commerce CMS. Het doel en de doelstelling bedenkt de ondernemer, de tools worden bedacht door het webbureau. Herkenbaar? Waar kiest u voor en/of welke keuze past het best bij u? 

Ook als u uw webshop wilt verkopen kunt u de Webmakelaar inschakelen. 

Welk CMS, welk doelgroep, doel en doelstelling?

Een webshop heeft als doel om omzet te genereren. Dit kan een online omzet zijn bij een bestaande winkel of een zelfstandige webshop zonder fysieke verkooppunten. De keuze voor het juiste e-commerce platform is enorm. Zo heb je de zogenaamde lage drempel aanbieders zoals Mijn Webwinkel, Shopify, WIX, Lightspeed etc. Daarnaast heb je custom of template op te bouwen platformen als WooCommerce, Presta, Magento, OpenCard etc.
En tot slot de specifiek op maat gemaakte e-commerce systemen.

Voor alles is wat te zeggen en bij elk budget past een oplossing. Echter, webshops doen niet vaak wat ze moeten doen, namelijk conversie en scoren. Dit komt voornamelijk door het enorme aanbod. De webshop is prima ingericht, voldoet aan alle eisen en wensen, alle koppelingen met boekhoudpakketten, CRM en Google zijn gedaan maar toch valt deze tegen.

Bij het maken van een webshop moet doel, doelgroep en doelstelling duidelijk zijn. Met welke tools gaan we dit behalen, voor welk e-commerce platform kiezen we en hoe zetten we online marketing in om onze doelen te behalen? Dit proces moet duidelijk zijn voordat gestart wordt met een webshop. Om dit duidelijk te krijgen moet er een bedrijfsplan gemaakt worden, een zogenaamd requirement document. Vervolgens is het belangrijk een webbureau te vinden dat uw doelen begrijpt en kan realiseren.

Schakel de Webmakelaar in als u uw webshop wilt verkopen. Na een inventarisatie van omzet, online score, propositie en vraagprijs werken we vanuit ons netwerk naar een snelle verkoop van uw webshop.

De Webmakelaar ontzorgt!

Mijn doel is u te ontzorgen, door het vinden van het juiste webbureau voor uw propositie. Op die manier kan ik u helpen aan een website, webshop, applicatie of online marketing waarmee u leads kunt genereren en uw omzet groeit. Dat scheelt u niet alleen tijd en geld maar met de juiste partij zult u ook uw doelen halen.