fbpx

072 20 04 107

06 50 20 24 63

job@dewebmakelaar.nl

Aangeboden: Vinuriwijnen.nl

Aangeboden: Vinuriwijnen.nl

 4.500,00

Webshop die de mooiste Roemeense wijnen aanbied.

 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beschrijving

Webshop waarmee prachtige Roemeense wijnen worden aangeboden.

De webshop Vinuri Wijnen is gestart in september 2020. De huidige eigenaar, een groot liefhebber van Roemenië en natuurlijk van de Roemeense wijnen zag een buitenkans.

Doordat hij veel in Roemenie kwam voor zowel vakanties en ook als bestuurslid van een charitatieve instelling, vond hij het jammer dat Roemeense wijnen in Nederland zo weinig populariteit genoten. Hij liep al jaren met het idee Roemeense Wijn in Nederland te verkopen toen hij in contact kwam met een importeur van Roemeense wijnen. Dat was het moment een webshop te starten. 

De webshop is nog jong en zit de nog steeds in een opstartfase. Er zijn goede afspraken met de importeur, er wordt een klantenbestand opgebouwd en er is omzet. Het werk wat een goede webshop nodig heeft om te groeien en de groeiende vraag naar wijnen uit Roemenië maakt dat de eigenaar het steeds drukker kreeg. Intussen trok zijn werk bij de werkgever ook aan en had hij alleen de avonduren en weekenden over om aan de webshop en bestellingen te werken. Na lang nadenken heeft hij besloten deze originele webshop te verkopen. 

De meeste klanten vinden Vinuri Wijnen via Google, Facebook of Instagram. Ook is er een LinkedIn, Twitter en Pinterest pagina. De koper krijgt er het klantenbestand en de leveranciers bij.

De webshop is goed geïndexeerd bij Google maar nog relatief nieuw. Om de webshop een goede boost te geven is het te adviseren om goed aan de SEO te werken en een Google Ads campagne te starten.

Roemeense wijnen zijn nog niet zo bekend in Nederland en België maar dat gaat snel veranderen! Top wijnen uit prachtige wijnhuizen die langzaam aan populariteit winnen. Goed dus om nu in te investeren.

De webshop staat te koop voor €4.500 exclusief BTW en exclusief de goederen, bestaande uit verpakkingsmaterialen en voorraad wijnen. Deze kunnen bij verkoop overgenomen worden tegen een nog nader af te spreken bedrag.

Voor de vraagprijs wordt geleverd:

  • Website
  • Namen: vinuriwijnen.nl en roemeensekwaliteitswijnen.nl
  • Voorraad wijnen, waarde inkoopprijs excl btw. Op de dag van overdracht wordt gekeken hoe groot de voorraad is
  • Voorraad verpakkingsmateriaal, speciale stevige verzenddozen van Flespakket, dit ook op basis van inkoop prijs en specificatie.
  • nieuwsbrieven editor (laposta).
  • 2 mailadressen
  • Contactgegevens Wijnhuizen, importeurs en vertaler Roemeens – Nederlands
  • Vrij gebruik van foto’s en marketing tools
  • Vindmijnwijn.nl account , hier komen ook bestellingen van.
  • Lidmaatschap stichting Webwinkelkeur.nl

Zie ook vinuriwijnen.nl

Meer informatie bij de Webmakelaar.

Extra informatie

Branches

Eten/drinken, Webshop