Tekstschrijven is een vak.

 De teksten op uw website moeten uw verhaal vertellen, moeten de bezoekers die informatie geven die ze nodig hebben om met u in zee te gaan. Dat betekent dat er uiteraard sprake moet zijn van grammaticaal correcte zinnen, maar ook dat de inhoud helder en prikkelend moet zijn. Tot slot is het essentieel dat de teksten zijn doorspekt met zoekmachinevriendelijke trefwoorden, zodat uw potentiële klant moeiteloos de weg naar uw website vindt.

Goede teksten is meer dan geven van informatie?

De Webmakelaar werkt met verschillende tekstschrijvers. Eén is met name goed in de zakelijke markt, de ander goed in het vertalen van juridisch jargon naar begrijpelijke gewone mensentaal en een derde weet de emotie van de bezielende en enthousiaste ondernemer als geen ander te vertalen naar doelgerichte zinnen. Ze hebben buiten hun talent voor teksten, nog een grote overeenkomst: allen beseffen dat een website meer is dan informatie en de ondernemer vooral conversie wenst.

Mijn advies aan u: starten met een goed trefwoordenonderzoek. Maak zelf een opzet met teksten voor uw website en laat deze vervolgens redigeren door een goede tekstschrijver.

 

De Webmakelaar ontzorgt!

Mijn doel is u te ontzorgen, door het vinden van het juiste webbureau voor uw propositie. Op die manier kan ik u helpen aan een website, webshop, applicatie of online marketing waarmee u leads kunt genereren en uw omzet groeit. Dat scheelt u niet alleen tijd en geld maar met de juiste partij zult u ook uw doelen halen