Onderwerp Omschrijving
Kenmerken: Speelgoedmagazine.nl. Informatie website met nieuws, recensies en informatie over speelgoed en games.
Reden aanbod: Nieuwe ambities van de huidige eigenaar.
Omzet WEBSITE IS VERKOCHT
Aanbieder De Webmakelaar, Alkmaar

Speelgoedmagazine.nl, VERKOCHT!

 

VERKOCHT

Gestart in 2013 uit frustratie omdat er weinig echte ervaringen over speelgoed werd gedeeld op internet. Er waren wel recensies maar niet door een onafhankelijke partij geschreven.

De website speelgoedmagazine.nl is voortgekomen uit de wens van een vader die zag dat speelgoed na een dag spelen in de kast belandde. Eerlijke reviews, informatie en tips om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen bij de aankoop van speelgoed en/of games is wat hij zocht. Het is immers zonde om je geld uit te geven aan een stuk speelgoed, een game console of een videogame als achteraf blijkt dat het toch niet is wat je ervan had verwacht.

Om die reden werd SpeelgoedMagazine.nl ontwikkeld. Een onafhankelijk platform boordevol informatie, recensies, tips en nieuws over speelgoed en games voor jong en oud, als een uitstekend instrument voor jonge ouders, kinderen, gamers en een ieder die met speelgoed speelt of het als cadeau wilt geven.

Haal je inspiratie door alle speelgoed artikelen op SpeelgoedMagazine.nl te lezen en je koopt alleen nog maar leuk speelgoed wat in de smaak valt!

De website heeft een uitgebreide online community.
Vooral door het goed onderhouden van social media is de website populair bij een grote doelgroep. De volgende social media platformen zijn actief:

  • twitter.com/speelgoedmgzine
  • facebook.com/SpeelgoedMagazine
  • nl.pinterest.com/speelgoedmgzine
  • youtube.com/channel/UC3c7Xi9jY14eK6SJQex7S2Q/feed?view_as=public
  • instagram.com/speelgoedmagazine.nl/

De website heeft nog geen verdienmodel maar die is te realiseren door het toevoegen van een webshop waarin de speelgoed verkocht wordt wat door dit platform met zorg is uitgezocht. Zo wordt een niche groep met deze niche website bediend.

Een buitenkans, zeker voor de vraagprijs!

Kijk op speelgoedmagazine.nl

Bij interesse graag contact opnemen met De Webmakelaar!

  • Interesse? Vul onderstaande velden in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.