Onderwerp Omschrijving
Kenmerken: Website waarmee je zelf je huis koopt, verkoopt of verhuurt
Reden aanbod: De twee oprichters hebben deze website gebouwd als 'schoolproject'. De populariteit ging harder als ze verwachten en nu ze het te druk hebben met hun HBO studies willen ze de website verkopen
Omzet: De website is nog zo goed als nieuw dus er is nog geen neomenswaardige omzet gerealiseerd.
Aanbieder: De Webmakelaar
Vraagprijs: Bekend bij de Webmakelaar

Rapido Wonen

Kant en klaar website voor de koop, verkoop of verhuur van uw woning.

Een soort jongensdroom die uitkwam deze website. Gemaakt tijdens een schoolproject!

Waarom Rapido Wonen?
Nederland is aan het individualiseren. Mensen moeten steeds meer zelfstandig doen, maar de meeste mensen verkopen nog steeds hun woningen via een makelaar.Wat als mensen hun woning zélf willen verkopen? Dan zijn ze gebonden aan facebook of een online makelaar die alsnog 1000 euro aan fee vraagt. Wij dachten dat dit anders, makkelijker en goedkoper kan. Daarom is Rapido Wonen in het leven geroepen. Om mensen een alternatief te bieden. Geen dure makelaar meer, maar zelf de verkoop van je woning regelen.

Rapido Wonen biedt de mensen een platform waar vraag en aanbod samen komt.

Wil iemand gedeeltelijk ontzorgt worden? Geen probleem, Rapido Wonen biedt ook een premium pakket aan. Met dit premium pakket komt er een vastgoedfotograaf langs bij de klant. Deze fotograaf neemt foto’s van de woning en maakt een plattegrond.

Wil iemand een hypotheekafspraak? Geen probleem! Door samenwerking met de SNS Bank kunnen onze klanten bij hun terecht voor een hypotheekafspraak.

Zo biedt Rapido Wonen voor verhuurders een softwarepakket aan via Owner. Met dit softwarepakket worden verhuurders geholpen om al hun panden overzichtelijk te houden.

Wij bieden mensen een alternatief, daarom is onze slogan ook: De nieuwe vastgoedgeneratie.

  • Interesse? Vul onderstaande velden in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.