Online Marketing

Uw website of webshop is klaar en moet ‘hoog’ gevonden worden in zoekmachines, bij iedereen bekend zijn en vooral leiden tot conversie.

Een goed scorende website of webshop

Online marketing wordt op verschillende manieren toegepast. Bijvoorbeeld via betaalde kanalen en gebruik makend van de bekendheid van uw bedrijf op Social Media. Uw website, app of webshop, is een essentieel onderdeel van uw bedrijf. De potentiële klanten die uw website bezoeken, moeten uiteindelijk natuurlijk wel de actie(s) uitvoeren die u voor ogen heeft, dit noemen we conversie. Het doel van online marketing is dus meestal conversie. En om dat doel te behalen is een goede online marketingstrategie erg belangrijk.
Dus doel, doelgroep en doelstelling, moeten ook hier bepaald worden.

Wilt u dit uitbesteden aan gespecialiseerde bedrijven of heeft u misschien zelf mensen in dienst die actief zijn met (online) marketing? Welke online marketing kanalen wilt u inzetten, wat is de korte en lange termijnstrategie en welk doel moet er binnen 6 maanden behaald zijn? Ben u tevreden over uw huidige online marketing partij of overweegt u op zoek te gaan naar een ander goed webbureau?

De online marketingstrategie moet mijns inziens al bepaald worden voordat de bouw van de website of webshop start. De webbouwer kan dan immers al rekening houden met de verschillende landingspagina’s en de ‘call to action’. (Een CTA is een afbeelding of tekst die een bezoeker prikkelt onmiddelijk een bepaalde handeling uit te voeren, denk aan een ‘Bestel nu!’ button.) Een requirement document is ook hier te adviseren.

De Webmakelaar ontzorgt!

Mijn doel is u te ontzorgen, door het vinden van het juiste webbureau voor uw propositie. Op die manier kan ik u helpen aan een website, webshop, applicatie of online marketing waarmee u leads kunt genereren en uw omzet groeit. Dat scheelt u niet alleen tijd en geld maar met de juiste partij zult u ook uw doelen halen.