fbpx

072 20 04 107

06 50 20 24 63

job@dewebmakelaar.nl

Onderwerp Trouwplatform Yasmina
Kenmerken: Stellen die gaan trouwen kunnen online hun bruiloft regelen en in contact leggen met bedrijven en leveranciers. Mensen die gaan trouwen of feesten geven/organiseren, vraag en aanbod, maatwerk, aanpasbaar naar wens
Reden aanbod: Klant is om persoonlijke redenen gestopt
Omzet: Betreft een nieuw ontwikkeld platform die nog niet live is gegaan maar direct kan worden ingezet.
Aanbieder: Webbureau met verschillende soorten ontwikkelaars en developers
Vraagprijs: €7.000 excl.btw

Trouwplatform Yasmina

Een trouwplatform waar stellen die gaan trouwen, of die een feest geven of organiseren, een omgeving vinden waarin het hele traject bewaakt kan worden. Aanbieders/leveranciers kunnen uitgenodigd worden voor het platform waarop zij hun diensten kunnen aanbieden. De bruid kan vervolgens afspraken maken met de leveranciers en een agenda maken van hun bruiloft. Kortom, een plek waar alles samen komt.

Voor de eigenaar van dit platform zitten er ook tools in om bij te houden hoeveel leveranciers en trouwende stellen er zijn. Het systeem is zo gebouwd dat leveranciers een percentage afdragen per opdracht voor het platform.

Het is nog niet 100% voltooid vandaar dat je er 40 uur aan werkzaamheden bij krijgt om het project af te ronden en live te kunnen gaan. Dit platform is gemaakt voor zowel stellen die gaan trouwen als branche georiënteerde bedrijven die feesten organiseren.

De oplevering en webhosting moet nog geregeld worden maar het enige wat u nog moet doen is content vullen en alvast branche bedrijven enthousiasmeren.

  • Interesse? Vul onderstaande velden in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.