fbpx

072 20 04 107

06 50 20 24 63

job@dewebmakelaar.nl

Juridischevoorlichting.nl

Juridischevoorlichting.nl

 7.500,00

  • DA waarde: 12
  • Juridische website met voorlichting en blogs.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beschrijving

Juridischevoorlichting.nl

Ter overname aangeboden juridischevoorlichting.nl. Een website die in korte tijd enorm veel bezoekers trekt!

Juridischevoorlichting.nl is opgericht in 2019 door twee studenten. Tijdens hun rechtenstudie en stage viel het hun op dat veel  mensen in de problemen komen of in onnodig grote problemen komen, doordat zij (te) laat juridische mogelijkheden en problemen herkennen. Voor hun reden om te starten met juridischevoorlichting.nl. De bedoeling van de website is om bezoekers dit eerder te laten  herkennen, zodat zij juridische hulp inschakelen als dat nodig is. 

Door het, in gemakkelijk leesbare taal, schrijven van blogs over met name onderwerpen die te maken hebben met arbeidsrecht of huurrecht wisten ze in korte tijd veel bezoekers te trekken, inmiddels meer dan 140.000 per jaar! De positie in Google is dan ook zeer zeer goed, de bezoekers komen door organische vindbaarheid op de website, er wordt niet geadverteerd. 

Er zit nog geen verdienmodel op deze website maar die is goed en snel te realiseren. Door de domeinnaam die makkelijk te onthouden is zou deze website goed kunnen dienen als informatieplatform met goede, gedegen, content die de komende jaren nog flink kan doorgroeien. Een buitenkans dus!

Ook de Facebook en LinkedIn pagina is actief met een goed aantal volgers.

De vraagprijs is €7.500

Kijk voor de website op juridischevoorlichting.nl

Extra informatie

Branches

Blog site, Corporate