EXPLOREMAG.NL

Onderwerp Omschrijving
Kenmerken: www.exploremag.nl is een online magazine voor mannen. De doelgroep voor deze website is 18-45 jaar
Reden aanbod: De eigenaar van deze website zat bij de start van de Corona lockdown thuis zonder werk. Daar is hij deze website gestart en heeft hij de originele content bedacht. Nu de lockdown weer ten einde loopt heeft hij een fantastische baan aangeboden gekregen en wil hij, met pijn in zijn hart, afscheid nemen van dit jonge magazine.
Omzet Het doel was om de website eerst 'body' te geven en bezoekers te genereren en dan te starten met advertenties. Dat laatst is nog niet gerealiseerd.
Aanbieder De Webmakelaar, Alkmaar

Ter overname aanboden Exploremag.nl

Inventieve mensen lopen soms jaren met een idee en wachten het juiste moment af om dit idee te lanceren. Zo ook de eigenaar van ExploreMag.nl.

Door de Corona lockdown kwam hij thuis te zitten zonder werk. Hij besloot zijn idee door te voeren en lanceerde het online magazine voor mannen explorermag.nl.

Het doel is om unieke content te bieden voor mannen in de leeftijdscategorie van 18 tot 45 jaar. Mannen die aan het begin tot midden in het leven staan en daar met volle teugen van willen genieten. De categorieën bestaan uit: business, health, lifestyle, media, rides, sport, tech, travel en women.
De content is aangeleverd door hemzelf en een aantal gespecialiseerde contentschrijvers.

Het grote voordeel van het overnemen van een bestaande website is dat deze al aangemeld en geindexeerd is door de zoekmachines. De website is gemaakt in WordPress dus makkelijk over te nemen. Doordat de website nu een jaar oud doet de website het goed qua SEO. Vooral op trefwoorden scoort deze website, aan backlinks en DA waarde moet nog wel gewerkt worden.

De vraagprijs is €2.500 excl.btw

  • Interesse? Vul onderstaande velden in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.