fbpx

072 20 04 107

06 50 20 24 63

job@dewebmakelaar.nl

Onderwerp Omschrijving
Kenmerken: Webshop met handige hondentools en speeltjes.
Reden aanbod: De eigenaar kan de webshop niet meer combineren met zijn studie
Omzet: Omzet €7000 per maand bruto
Aanbieder: De Webmakelaar, Alkmaar
Vraagprijs: €30.000 exclusief BTW

Te Koop: Doggery.nl webshop voor hondentools en speeltjes

Kant en klaar deze webshop.

Doggery – Alles voor jouw trouwe viervoeter.

Dé perfecte kans om een succesvol bedrijf over te nemen en hoge omzetten te genereren. Een unieke winkel in de hondenniche, met mega veel potentie. In onderhavige tekst lees je er meer over.

Wat is Doggery?

De naam maakt het al enigszins bekend: het is een online webwinkel in de hondenbranche. Met een variërend assortiment, namelijk 25 artikelen (en nog meer op de achtergrond), is het een degelijke webwinkel. Dit is tevens kenbaar aan de klanten die een goede ervaring hebben met Doggery. Uiterst geschikt voor een echte branding in de hondenniche.

Doggery bestaat sinds kort en heeft 3 weken omzet gedraaid. Dit geschiedt aan de hand van Facebook en Instagram advertenties, welke al klaar staan en geïnstalleerd zijn, dus deze hoeven louter gecontroleerd te worden. De pixel van Facebook is al zodanig geoptimaliseerd dat je gelijk op de juiste doelgroep adverteert. Hier kan ik echter alsnog persoonlijke hulp bij bieden indien nodig. 

De omzet bedroeg in de eerste drie weken (20 mei – 10 juni) circa €7.000. Hiermee zijn alle opstartkosten per ommegaande gedekt, waar dus ook niet meer naar omgekeken hoeft te worden. Hierna zal de winstmarge ongeveer 15-20% bedragen. Een geweldige marge dus. Doorberekende omzet = minimaal €115.000,- per jaar. 

Het betreft daarnaast dropshipment, waardoor in slechts drie klikken het doorvoeren van de bestellingen is verzorgd en je ook geen voorraad hoeft te houden. Hierdoor kan je vanuit huis, en zonder gedoe, je bedrijfsvoering doen. De leverancier waar wij momenteel onze relatie mee onderhouden (superleuk bedrijf trouwens) levert te allen tijde binnen 10 dagen. 

Wat krijg je bij de overname?

Je ontvang van ons het volgende:

 • Volledige zeggenschap over het bedrijf;
 • Boekhouding overzichten;
 • Shopify account met gekocht thema (ter waarde van €200);
 • Persoonlijke uitleg en begeleiding over Facebook advertenties (makkelijker dan je denkt);
 • Wij hebben een extern bedrijf advertentie video’s laten maken, voor Facebook en Instagram, ter waarde van €350,-. Deze hebben we nog niet gebruikt en staan dus klaar om mee geadverteerd te worden. Deze krijg je er van ons gratis bij.
 • Domeinnaam Www.Doggery.nl


Wat zijn de uitgaven en inkomsten?

Uitgaven:

 • Gekoppelde apps via shopify aan webwinkel: €45,- per maand.
 • Advertenties aan Facebook en Instagram: dit is afhankelijk van hoeveel je zelf wilt omzetten (zie onderstaande uitleg);
 • Inkopen van product bij leverancier nádat klant betaald heeft bij Doggery; er zijn dus geen kosten hierin vooraf.


Inkomsten:

 • Verkopen zijn afhankelijk van de advertenties die je laat lopen. In de eerste 3 weken, te weten 20 mei tot 10 juni, hebben wij €2000 uitgegeven aan advertenties (welke we telkens uit onze winst haalden) en hier is circa €7000 omzet uit gegenereerd. De winst bedraagt 15-20%. 


Hoe hoger de uitgaven aan advertenties, hoe hoger de omzet en dus ook de winst. Tijdens een Teams call kan ik alles nader specificeren

Potentie van Doggery!

Op het moment spelen wij in op Social media marketing. Echter, op het gebied van Google en fysieke marketing is nog geen worp gedaan. Hier liggen dus grote kansen in de groei van het bedrijf. Daarnaast is in ieder jaargetijde veel vraag naar hondenproducten en is het aantal mensen met een hond alsmaar gestegen. Hierdoor stijgt dus tevens de verkoop van Doggery. De winkel is makkelijk te branden, wat omzet zeker laat stijgen.

Kijk ook op: doggery.nl

Bij interesse en voor meer informatie kunt u contact opnemen met De Webmakelaar.

 • Interesse? Vul onderstaande velden in.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.