Onderwerp Omschrijving
Kenmerken: Vakantiehuizen en campingplekken platform, overzicht, accommodatie overzicht, accommodatie details, boekingen en betalingen
Reden aanbod: Opdrachtgever is failliet gegaan voordat dit platform live stond
Omzet: Betreft een nieuw ontwikkeld platform die nog niet live is gegaan maar direct kan worden ingezet.
Aanbieder: Webbureau met verschillende soorten ontwikkelaars en developers
Vraagprijs: €4.750 exclusief BTW

Vakantiewoningen en camping plekken platform voor Nederland

Kant en klaar dit vakantie platform.

Vakantiewoningen en/of camping plekken aanbieden die geboekt en afgerekend kunnen worden. Ook als het meerdere locaties betreft en zeer aantrekkelijk geprijsd (€4.750) aangezien de opdrachtgever failliet is gegaan.

Dit platform is ontwikkeld met als doel een overzichtelijk platform te bouwen wat inzicht geeft in het grote aanbod van vakantiewoningen en/of campingplekken in Nederland en, bij succes, ook in het buitenland. 

Het platform is gemaakt in WordPress, Laravel en maatwerk plugins. Daarmee voldoet de website aan de hoge eisen van de eindgebruiker en degene die de website moet onderhouden. Bij de bouw is rekening gehouden met de eisen van zoekmachines, als de website goed ingericht is zal deze uitstekend gevonden worden. Uiteraard is bij aanvang een goede strategie te adviseren, google Ads en/of een gerichte SEO campagne zal zorgen dat dit platform snel een begrip is in Nederland.

p.s. De Webmakelaar biedt ook de domeinnaam: kampereninfrankrijk.nl, dekampeerwebsite.nl en kampeerwebsite.nl aan. Wellicht een mooie combinatie!

  • Interesse? Vul onderstaande velden in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.