Wat is een applicatie?

Een applicatie is een toepassing (computerprogramma) op je PC. Denk aan Word of Photoshop. Een applicatie kan ook in de ‘cloud’ werken. Steeds meer bedrijven laten een eigen bedrijfsapplicatie maken en koppelen deze aan een boekhoudpakket, CRM, website of webshop. 

Schakel de Webmakelaar in als u uw applicatie wilt verkopen.

Een applicatie laten maken of doorverkopen?​

Er wordt vaak om meerdere redenen gekozen voor het ontwikkelen van een bedrijfsapplicatie.
Maatwerk passend bij het bedrijf is doorgaans het belangrijkste argument. Vanuit de bedrijfsapplicatie worden alle processen aangestuurd en data verzameld. Door koppelingen te maken met CRM, een boekhoudpakket, website of webshop, wordt vanaf één punt meerdere platformen van content en/of data voorzien. Het maken van een bedrijfsapplicatie is een langdurig en prijzig proces. De investering wordt vaak in een aantal jaren terugverdiend en het gemak voor de medewerkers is enorm. Om een goede applicatie te maken moet gekeken worden naar doelgroep, doel en doelstelling. Om dit duidelijk te krijgen moet er een bedrijfsplan gemaakt worden, een zogenaamd requirement document. Vervolgens is het belangrijk een webbureau te vinden dat uw doelen begrijpt en kan realiseren. Ik help u daar graag bij.

Uw applicatie (door)verkopen?
Webbureaus maken vaak applicaties met het doel deze voor meerdere branches en platformen te gebruiken. Nadat de applicatie gemaakt is is deze dus voor meerdere branches toepasbaar. Denk aan een hypotheek berekeningstool, een applicatie om je auto samen te stellen etc. Webbureaus hebben ambitieuze plannen met de applicatie maar weten vaak niet hoe deze aan meerdere partijen te verkopen. Ik help u graag met het maken van een salesplan en het leggen van contact met prospects. Dit geldt ook als u uw applicatie wilt verkopen.

De Webmakelaar ontzorgt!

Mijn doel is u te ontzorgen, door het vinden van het juiste webbureau voor uw propositie. Op die manier kan ik u helpen aan een website, webshop, applicatie of online marketing waarmee u leads kunt genereren en uw omzet groeit. Dat scheelt u niet alleen tijd en geld maar met de juiste partij zult u ook uw doelen halen.