fbpx

072 20 04 107

06 50 20 24 63

job@dewebmakelaar.nl

Aangeboden NIEUW: Kinderpractica.nl

Aangeboden NIEUW: Kinderpractica.nl

 1.750,00

  • Net online
  • Gericht op landelijk succes
  • BSO gericht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beschrijving

De kans om deze website: Kinderpractica.nl over te nemen is er één uit duizenden!

Vaak gaat het bij BSO meet om de academische vorming dan om de creatieve. De vorming van kinderen in het basisonderwijs wordt steeds meer gestuurd vanuit de overheid. Uit onderzoek is gebleken dat ook ouders de creatieve vorming op de basisscholen missen. Veel (welvarende)ouders kiezen om die reden voor homescholing.

BSO heeft het stigma van veredelde oppascentrale en juist daar worden creatief vormende onderdelen verwelkomt. De website Kinderpractica speelt daarop in door het aanbieden van workshops.

Het idee voor Kinderpractica komt voort uit het S.T.E.A.M of S.T.E.M principe, wat staat voor Science, Technologie, Enigneering, Art en Mathematics.
Volgens dit principe maken kinderen kennis met de wetenschap en vergroot je daarmee zowel hun creatieve vermogen, denkvermogen als concentratievermogen en leren zij zowel hun creatieve en academische grenzen verleggen doordat ze meteen meer zelfvertrouwen opbouwen en zelfkennis opdoen. Ze leren met dit principe spelenderwijs zelfstandig onafhankelijk te denken in plaats van  alleen maar (even simpel gezegd) een riedeltje op dreunen wat in hun leerboeken staat.

Vanuit deze ontwikkeling zag de verkoopster van deze website kansen voor het BSO om het gat dat onderwijs laat liggen te vullen met S.T.E.A.M. kinderworkshops.
Verhuizing en verplichtingen in het buitenland hebben haar doen besluiten deze website vlak na de lancering in de verkoop te doen. De website is direct inzetbaar en uitermate geschikt voor mensen werkzaam in het BSO met een goed netwerk in het onderwijs. De website wordt verkocht tegen kostprijs!

De website is te zien op: kinderpractica.nl