Ter overname: vinuriwijnen.nl

Webshop: Webshop voor het kopen van een Roemeense topwijn!
Betreft: Wijnen uit Roemenië zijn nog niet zo bekend maar van een enorm hoge kwaliteit! De webshop is nog jong maar heeft in korte tijd een goede naam opgebouwd.
Prijs €3.500

Juridischevoorlichting.nl

Website: Juridische website met voorlichting en blogs
Betreft: Een buitenkans deze juridische voorlichtingswebsite met meer dan 140.000 bezoekers per jaar en een goede zoekmachine optimalisatie. Met een paar aanpassingen is hier een goed verdienmodel van te maken
Prijs €15.000.

Ter overname: doggery.nl

Webshop: Webshop voor het bestellen van leuke tools voor je harige vriend.
Betreft: Een webshop voor handige hondentools en speeltjes. Een enorme kans om een webshop over te nemen in een zeer populaire niche. De huidige eigenaar zal zorgen dat je alle tools in handen krijgt om van deze shop een groot succes te maken. Meer daarover in de onderliggende pagina (lees meer...)
Prijs €30.000

Ter overname: speelgoedmagazine.nl

Website: Speelgoed Magazine, een populaire informatieve website
Betreft: Speelgoed Magazine, een populaire informatieve website met recensies, nieuws en informatie over speelgoed en games. Dit platform heeft een zeer goed onderhouden social media community en is in de niche een populaire website.
Prijs €3.000 incl. btw

Ter overname: descarteswatches.com

Webshop: Webshop voor het bestellen van horloges voor hem en haar.
Betreft: Een webshop met een aantrekkelijk aanbod van dames- en herenhorloges. De webshop is nog helemaal nieuw en niet in gebruik geraakt. De webshop wordt geleverd met de aanwezige voorraad betaalbare horloges met een chique uitstraling
Prijs €12.500

Ter overname: printadvies.nl

Website: Binnenkort NIEUW online ter overname: printadvies.nl
Betreft: Printadvies.nl is te koop, een website met pakkende domeinnaam die gebruikt kan worden om printers te verkopen of te verhuren.
Prijs €2.000

Ter overname: historischekalender.nl

Webshop: Webshop met unieke database voor het maken van persoonlijke oorkondes..
Betreft: Een webshop met een enorm leuke attentiewaarde. De historische kalender geeft u een persoonlijke oorkonde met gebeurtenissen en aardigheden uit de tijd rondom de datum die u opgeeft. De website bestaat al sinds de start van internet en heeft goede omzetten en winsten gemaakt. Een ideale website om mee te starten als ondernemer of voor bestaande cadeauwinkels.
Prijs €35.500

Ter overname: topcoaching.nl

Website: Website met een sterke domeinnaam en goed platform om trainingen, workshop, cursussen en persoonlijke coaching aan te bieden!
Betreft: Top Coaching is een website die al enige jaren bestaat. De huidige eigenaar gaat met pensioen en heeft deze website jaren gebruikt om zijn training, cursussen en workshops mee aan te bieden. De website moet/kan vernieuwd worden. Het voordeel is dat topcoaching.nl een goede indexering heeft opgebouwd en de basis goed is om te promoten via Google
Prijs €1.750

Ter overname aangeboden: rapidowonen.com

Webshop: Nieuwe manier van je huis verkopen is online. De website Rapido Wonen dus!
Betreft: Begonnen als een schoolopdracht hadden de huidige eigenaren van Rapido Wonen een ingenieus plan. Waarom na een dure makelaar bij het kopen, verkopen of verhuren van je huis. Met Rapido Wonen doe je dat eenvoudig en snel online. Dat is niet alleen hartstikke makkelijk en leuk om te doen, het bespaart je ook nog eens flink wat geld! Deze website is nu ter overname aangeboden door de oprichters
Prijs tegen elk aannemelijk bod

Ter overname: Exploremag.nl

Webshop: Online magazine voor mannen die midden in het leven staan!
Betreft: Exploremag.nl is een online magazine voor mannen die de grenzen durven op te zoeken en écht geïnteresseerd zijn in de fijnere zaken van het leven. Mannen die buiten de gebaande paden gaan en die ultieme persoonlijke ontwikkeling nastreven. De website is inclusief domeinnaam en inclusief de Instagram pagina: instagram.com/exploremag.nl/
Prijs €2.500

Ter overname aangeboden: Klantafspraken.nl

Webshop: Klantafspraken.nl is een verkoopkanaal voor aanbieders van online afsprakensystemen of andere vergelijkbare tools
Betreft: Met klantafspraken.nl biedt u een online platform waar u online agenda's aanbiedt aan instanties en ondernemingen. Uw klant meldt zich aan voor zijn agenda. Na aanmelding ontvangt hij vervolgens toegang tot zijn eigen online agenda die op verschillende manieren kan inzetten. U wordt betaald gedurende de abonnementsperiode. Hoge inkomsten zijn mogelijk!
Prijs €3.000

Te koop aangeboden: herinneringswinkel.nl

Webshop: Kant en klaar, webshop in de uitvaartbranche
Betreft: Deze website is zo goed als nieuw maar is krachtig door de goede domeinnaam, goede afspraken met inkoop partijen en goed geoptimaliseerd. De webshop herinneringswinkel is een shop in de uitvaart branche waar producten worden aangeboden aan de dierbaren van overleden mensen. Producten als urnen, assieraden, vingerafdruksieraden, glasrelieken en veel meer.
Prijs €2.500

HIER KAN UW WEBSHOP STAAN!

Webshop: Uw webshop verkopen kan via de Webmakelaar!
Betreft: Verkoop uw webshop via de Webmakelaar, NoCureNoPay!
Prijs Laat de Webmakelaar uw website taxeren.

HIER KAN UW WEBSITE STAAN!

Website: Uw website verkopen kan via de Webmakelaar!
Betreft: Verkoop uw website via de Webmakelaar, NoCureNoPay!
Prijs Laat de Webmakelaar uw website taxeren.

Vakantieverblijf platform

Website: Direct inzetbaar in eigen huisstijl
Betreft: Platform voor het aanbieden van vakantiewoningen of camping plekken. Inclusief reserveringen en betalingen online.
Prijs € 4.750

Trouwplatform Yasmina

Website: Direct inzetbaar in eigen huisstijl
Betreft: Platform waarop stellen die gaan trouwen hun droombruiloft kunnen samenstellen waarbij aanbieders/leveranciers uitgenodigd kunnen worden.
Prijs € 7.000

Event Match

Website: Direct inzetbaar in eigen huisstijl
Betreft: Event match is een tool die helpt bij het organiseren van events waarbij mensen zich kunnen aanmelden voor presentaties, blinddates, diners, lunches, sollicitatie gesprekken, kennismakingsgesprekken etc.
Prijs € 5.500

Create Care

Webapp: Webapplicatie, direct inzetbaar voor zorginstellingen
Betreft: Create Care kostprijs is een applicatie waarmee je kunt berekenen wat een uur intramurale dienstverlening kost
Prijs €500 p.m. per licentie

Webshop voor MKB

Webshop: Kant en klaar en direct inzetbaar
Betreft: Mooie, moderne webshop voor de MKB’ers. De webshop is voorzien van betaalmethodes, winkelmandje en filters om de producten te filteren.
Prijs €2.995

Website voor MKB

Website: Kant en klaar, alleen nog aanpassen aan huisstijl
Betreft: Website wordt aangepast aan uw branche en huisstijl, is direct inzetbaar en snel te leveren. Ideaal om te starten!
Prijs € 2.500